BREZPLAČNA POŠTNINA NA VSA NAROČILA NAD 100€.
BREZPLAČNA POŠTNINA NA VSA NAROČILA NAD 100€.

Načini plačila in dostava

DOSTAVA

Ponudnik izvaja dostavo v sodelovanju s ponudnikom logističnih storitev – Pošta Slovenije. Ponudnik stremi k najhitrejši dostavi, zato naročila, oddana do 12. ure, odpremi še isti dan, kar pomeni, da jih kupec lahko pričakuje v naslednjih dveh dneh po izvedenem naročilu. Navedeno velja ob delavnikih, razen v primeru, ko tega objektivno ni možno zagotoviti s strani ponudnika logističnih storitev ali višje sile. V primeru, da ponudnik naročenih artiklov zaradi nepredvidljivih razlogov ne more odpremiti v obljubljenem roku, kupca obvesti o novem dobavnem roku.

V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni  ustrezno podaljša.

Ponudnik logističnih storitev paket dostavi na naslov, naveden pri naročilu. V kolikor paketa na navedenem naslovu nihče ne prevzame, ponudnik logističnih storitev obvesti stranko o navodilih za prevzem oz. se dogovorita za ponovno dostavo na željenem naslovu in željeni uri dostave.

Cena dostave se zaračuna ob naročilu, vsa naročila nad 100€ bodo odposlana brez stroška poštnine. Pošiljkam s skupno vrednostjo do 100€ se zaračuna poštnina v višini 5€.

 

NAČINI PLAČILA

Ponudnik ob naročilu omogoča plačilo s kartico (MasterCard, American Express, Diners, BA), preko Pay Pal-a ali z bančnim nakazilom. Kupnino za artikle kupec lahko plača ponudniku logističnih storitev Pošta Slovenije tudi ob prevzemu naročenih artiklov.

Plačilo po povzetju (trenutno ta opcija ni mogoča)

Plačilo po povzetju je plačilo z gotovino ali s kartico (ob predhodnem dogovoru) ob prevzemu paketa.

Plačilo po povzetju je omogočeno le v primeru, če uporabnik želi, da se mu naročeni izdelek iz našega prodajnega asortimana dostavi na njegov domači naslov v Sloveniji.

V primeru plačila po povzetju vam bo pošiljko dostavila kurirska služba Pošte Slovenije med 8. in 16. uro. V kolikor v tem času dostave niste dosegljivi na domačem naslovu, lahko ob oddaji naročila navedete drug naslov za dostavo, saj nam je pomembno, da je pošiljka dostavljena na naslov, kjer ste dosegljvi oz. je dosegljiv nekdo, ki bi pošiljko lahko prevzel. Če v času dostave nihče ne bo dosegljiv, se s kurirjem dogovorite, kdaj naj le-to ponovno poizkusi izročiti.

Plačilo z bančnim nakazilom na TRR

Po oddaji naročila bo uporabniku na elektronski naslov poslano obvestilo o povzetku sprejetega naročila skupaj s podatki, potrebnimi za nakazilo na naš TRR.

Uporabnik se zavezuje poravnati vse svoje obveznosti na transakcijski račun podjetja Portura d.o.o. v roku 2 dni po oddaji naročila. Dobrodošlo je, da nam po izvedenem plačilu to tudi sporočite.

V kolikor v dveh (2) delovnih dnevih ne prejmemo vašega plačila, vam pošljemo po pošti račun za opravljeno storitev. Uporabnik se zavezuje poravnati vse svoje obveznosti na transakcijski račun podjetja Portura d.o.o. v roku 8 dni po prejemu računa. V primeru zamude roka plačila si podjetje pridržuje pravico, da zaračuna zakonite zamudne obresti od dneva zapadlosti plačila dalje.

Plačilo s kreditnimi karticami

Plačilo lahko opravite s spodaj navedenimi plačilnimi karticami:

o s plačilno kartico MasterCard,
o s plačilno kartico Visa in Visa Electron,
o s plačilno kartico American Express,
o s plačilno kartico Diners.

Plačilo preko sistema PayPal

PayPal je način plačila, ki omogoča 100% varnost za kupca. Plačilo lahko izvedete takoj in je na našem PayPal računu vidno že v roku nekaj minut.

Navedene cene veljajo le v spletni trgovini www.class.si in se lahko razlikujejo od cen na prodajnem mestu. Plačilo z darilnimi boni trgovine CLASS je možno le z osebnim prevzemom v trgovini Class, Kongresni trg 6, 1000 Ljubljana ali trgovina Class, Obala 20a, 6320 Portorož.